Υπηρεσίες

Service - Διάγνωση βλαβών

Εγγύηση στην διάγνωση και αποκατάσταση

To συνεργείo αυτοκίνητων Full car service είναι μία πλήρης μονάδα τεχνικής υποστήριξης η οποία ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε θέμα συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας. Ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές οδηγίες και τις αυστηρότατες προδιαγραφές ελέγχου & διασφάλισης ποιότητας του κατασκευαστή εγγυόμαστε την άρτια τεχνική υποστήριξη του οχήματός σας.

Προσωπικό Υψηλής Κατάρτισης

Οι άνθρωποί μας, άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι, θα σας εξηγήσουν από κοντά την τεχνική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού και θα σας προτείνουν την ασφαλέστερη και ποιοτικά ενδεδειγμένη λύση.

Ευκολίες και Παροχές

Σε κάθε service αυτοκινήτου παρέχετε δωρεάν έλεγχος του οχήματος σας σε 16 σημεία και εγγύηση των εργασιών.

Όχημα εξυπηρέτησης πελατών*

Pick Up & Delivery* Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του οχήματός σας από το χώρο σας.

* κατόπιν συνεννόησης

 
 

Ηλεκτρολογείο

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι αναλαμβάνουν να επισκευάσουν κάθε λογής βλάβη που σχετίζεται με το ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό σύστημα του αυτοκινήτου σας.

Εξειδικευμένες εργασίες

Αποκατάσταση ζημιών σε οροφές αυτοκινήτων cabrio

Αποκατάσταση ζημιών σε ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου

Τοποθέτηση after market εξοπλισμού

Φώτα Xenon

Συναγερμοί

GPS

Μονάδες Ήχου - Ολοκληρωμένα Ηχητικά Συστήματα

 
 

Φανοβαφείο

Εγγυημένη Εργασία

Το Φανοποιείο - Βαφείο της Full car service αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά τμήματα ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Η παροχή πλήρων υπηρεσιών κάθε επιπέδου και η άριστη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος έχουν καταξιώσει το τμήμα που πλέον αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή σας.

Το τμήμα του Φανοποιείου είναι έτοιμο να επισκευάσει το αυτοκίνητό σας πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Αποκατάσταση μικροζημιών

Το Βαφείο είτε πρόκειται για επισκευή και επαναβαφή είτε για μικροεπισκευή (γρατζουνιές) ή ακόμα για ολική βαφή θα επισκευάσει το όχημά σας αξιοποιώντας τα ενδεδειγμένα κορυφαία υλικά ανά περίπτωση.

Ο άρτιος εξοπλισμός, η τεχνική κατάρτιση και η αποτελεσματικότητα των ανθρώπων μας σας εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα

Ευκολίες και Παροχές

Σε κάθε επισκευή - εργασία του αυτοκινήτου σας παρέχουμε δωρεάν:

Όχημα εξυπηρέτησης πελατών*

Pick Up & Delivery* Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του οχήματός σας από το χώρο σας.

* κατόπιν συνεννόησης

 
 

Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ

Γνήσια ή after market ανταλακτικά

Για όλες τις επισκευές - αλλαγές και service χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά γνήσια, όσο και after market πάντα με γνώμονα την επιθυμία του πελάτη μας. Σε κάθε περίπτωση προστατεύουμε την τσέπη του πελάτη μας όχι σε βάρος της ποιότητας.

Αναβάθμιση

Στον χώρο αναμονής έχουμε δημιουργήσει μια έκθεση όπου μπορείτε να βρείτε τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα για κάθε τύπο αυτοκινήτου:

Ηχου

Εικόνας

Συναγερμού

Αισθητήρων παρκαρίσματος

Φώτων Xenon

Αναλώσιμα

Επιλέξαμε τις καλύτερες εταιρίες σε αναλώσιμα ( λιπαντικά, υγρά, φίλτρα ) και δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας να επιλέξει